2020 Kadın Saat Modelleri

2020 Kadın Saat Modelleri

0

2020 Kadın Saat Modelleri Kadınların şıklığını tamamlayan en önemli aksesuarlardan olan saat modelleri 2020 yılında tasarımcıların birbirinden ilginç ve gösterişli sunumlarıyla vazgeçilmez hale gelecektir. Saatler üzerinde kullanılan taşlar ve mücevherler, bayanların çekiciliğini ve gösterişini fazlasıyla arttıracaktır. Büyüyen moda sektöründe birçok aksesuarın seçiminden sonra saat seçimi de çok önem taşımaktadır. Bugün zamanı takip etmekten çok şıklığın tamamlayıcı bir parçası olarak kullanılan saatler bir bileklik olarak tercih edilmektedir. Şimdi bir kaç markanın bayanlar için saat tasarımlarına göz atalım:

Emporio Armani Görünüm: Bu modelde hem genç, macera sever bir görünüm hem de yaşlı, fakat olgun bir görünüm dengeli olarak bir arada bulunmaktadır. Armani tasarımlı saatler doğal deri kayışları ve paslanmaz kayışlarıyla klasik bir görünüm sunmaktadır. Eklenen özel takvimlerle, üzerindeki ve içerisindeki şık toka aksesuarlarıyla bayanların en çok tercih edecekleri arasında yer alacaktır.

Chanel Görünüm: Özellikle pırlantadan hoşlanan bayanların tercih edeceği bu modelde kullanıcıların rahatlığı ve şıklığı göze çarpacaktır. İçerisinde 56 karat elmas taşların kullanıldığı saatler spor-şık olarak karşımıza çıkacaktır.

Gucci Görünüm: Kullanıcılarına iki adet saat dilimi ekranı sunan bu model bir bakışta çok farklı yönleri gözler önünde sermeyi planlıyor. Logo kullanmayı seven bayanların ilk tercihleri arasında olacak olan Gucci marka saatler siyah ya da beyazlatılmış beyaz bantlarıyla göze çarpıyor.

Q ve Q Görünüm: Bu marka özellikle birçok bayan için modayı ve modern teknolojiyi bir araya getiriyor ve böylece en çok tercih edilenler arasında yer almayı başarıyor. Bu saatlerin tercih edilmelerinin bir diğer en önemli nedeni ise fiyatlarının diğer markalara göre daha uygun olmasıdır.

Yeni INSTAGRAM adresimiz instagram.com/fosforluhanm !

Yazar Hakkında

Yorum Yap