Yüz Beyazlatıcı Maske

Yüz Beyazlatıcı Maske

0

Yüz Beyazlatıcı Maske Cilt kararması sorununu çözmek ve yüzünüzü beyazlatmak için doğal yöntemlerden faydalanabilirsiniz. Yüz beyazlatmak için doğada bir çok faydalı bitki bulunmaktadır. Evde kolayca hazırlayacağınız karışımlar sayesinde cildinizin renk tonunu istediğiniz renge getirebileceksiniz.

Yüz Beyazlatıcı Maske
Yüz Beyazlatıcı Maske

Yüz Beyazlatıcı Maske Tarifi

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı bal

2 yemek kaşığı süzme yoğurt

1 tutam kekik

Kekiği demlenmiş suyun içinde demledikten sonra ılıması için bekleyin ve ardından süzün. Yoğurt, bal ve zeytinyağını ayrı bir kapta bir araya getirin ve 1 çay kaşığı kekik suyundan ilave edin. Hazırlamış olduğunuz karışımı cildinize sürüp yarım saat bekletin ve sonrasında cildinizi kağıt havluyla kurulayın.

Papatya İle Cilt Beyazlatma

1 yemek kaşığı gül suyu

3 tatlı kaşığı papatya çiçeği

1 yemek kaşığı bal

1 fincan su

Suyu kaynatıp içine papatya çiçeklerini ilave edin. 7 dakika kaynattıktan sonra karışımı süzgeçle ayrı bir kaseye boşaltın. Ilıması için bir süre bekleyin ve sonrasında bal ve gül suyu ekleyip karıştırın. Cildinizi temizledikten sonra masaj yaparak yedirin ve 15 dakika bekletin. Sürenin sonunda ılık su ile durulayıp kurulayın. 1 hafta boyunca her gün tekrarlayın.

Önerilen Yazı
Bal Maskesi Tarifleri

Suna Dumankaya Cilt Beyazlatma Tarifi

1 tatlı kaşığı portakal suyu

1 yemek kaşığı beyaz kil

1 tatlı kaşığı elma suyu

1 tatlı kaşığı lanolin

1 yemek kaşığı vazelin

Lanolin ve vazelini cam kasede benmari usulü ısıtın ve ısınan karışıma diğer malzemeleri de ilave edip karıştırın. Cildinize sürdükten sonra 15 dakika bekleyin ve sürenin sonunda soğuk su ile temizlenin. Haftada 3 gün cildinize uygulayın. Buzdolabında 1 hafta saklayabilirsiniz. 1 haftanın sonunda taze olarak yeniden hazırlamalısınız.

Yüz Beyazlatıcı Maske
Fotoğraf: pirkl.ru
INSTAGRAM CLİCK

Yazar Hakkında

https://fosforludusunceler.com/

Yorum Yap