Pembe Maske Tarifi

Pembe Maske Tarifi

0

Pembe Maske Tarifi. Tüketilen hormonlu yiyecekler, stres, dış faktörler gibi nedenlerden dolayı cilt olumsuz etkilenmektedir. Kırışıklıklar, gözenek genişlemesi ve ona bağlı olarak oluşan siyah noktalar, sivilceler ve sivilcelerin neden olduğu lekeler, hassaslaşma gibi problemler için artık bir çözümünüz var.
Evde basit bir şekilde hazırlayabileceğiniz pembe maske sayesinde cilt sorunlarının önüne geçebilirsiniz. Basit malzemelerin kullanıldığı tarifimizde ölçüler de anlaşılır şekilde açıklanmıştır. Pembe maskenin faydalarına göz attıktan sonra tariflerimizi uygulamaya geçebilirsiniz.

Pembe Maske
Pembe Maske

Pembe Maske Faydaları

Cildi etkili bir şekilde sivilceler, akneler ve lekelerden kurtaran pembe maske, cildin nem oranını da dengeleyerek kuruluğun önüne geçer. Cilt üzerinde bulunan ince kırışıklıkların giderilmesini sağlayarak daha genç bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Yaşlılığa bağlı kırışma ve lekelenme gibi problemleri geciktirir ve azaltır. Pembe maskenin içeriği sayesinde gözenekler temizlenir, nefes alır. Cilt rengini eşitleyerek lekelerin görünümlerini azaltır. Pembe maske, selülit tedavisinde de kullanılmaktadır. Selülit için pembe maske tarifimiz aşağıda yer almaktadır.

Yüz ve Dekolte Bölgesi İçin Pembe Maske

kırışıklık giderici tarif
Yüz ve Dekolte Bölgesi İçin Pembe Maske

E vitamini kapsülü (1 adet)
Kil (2 yemek kaşığı)
Kayısı yağı (1 yemek kaşığı)
Badem yağı (1 yemek kaşığı)
Avokado yağı (1 yemek kaşığı)
Gül yaprağı (1 yemek kaşığı)
Gül suyu (1 yemek kaşığı)

Listede yer alan malzemeleri bir araya getirip karıştırın ve yumuşak bir kıvama getirin. Yüzünüzü kir ve yağlardan arındırmak için yıkayıp kurulayın ve ardından maskeyi sürün. Gazlı bezle yüzünüzü gözleriniz açık kalacak şekilde örtün. Dekolte bölgesini de aynı şekilde gazlı bezle örtün. Maskeyi uygularken göz çevresini hariç bırakmanız gerekmektedir. 2 dakika kadar maske durduktan sonra gazlı bezin de yardımıyla maskeyi temizleyebilirsiniz. 2 günde 1 olmak üzere 1 ay boyunca düzenli olarak kullanınız.

Selülitler İçin Pembe Maske

selülit için pembe maske
selülit için pembe maske

Biberiye yağı (1 yemek kaşığı)
Kekik (1 yemek kaşığı
E vitamini kapsülü (1 adet)
Kil (2 yemek kaşığı)
Kayısı yağı (1 yemek kaşığı)
Badem yağı (1 yemek kaşığı)
Avokado yağı (1 yemek kaşığı)
Gül yağı (1 yemek kaşığı)
Gül suyu (1 yemek kaşığı)

Malzemeleri bir araya getirip karıştırın. Uygulayacağınız selülitli bölgeyi yıkayıp kir ve yağdan arındırın. Selülitli bölgeyi gazlı bezle kapladıktan sonra hazırlamış olduğunuz maskeyi sürün. Yaklaşık 20 dakika maskenin kuruması için bekleyin ve kuruduktan sonra yıkayıp maskeyi çıkarıp temizlenin. 10 gün boyunca her gün tekrarlayarak kullanabilirsiniz.

Pembe Maske Tarifi
Fotoğraf: www.toptencams.com www.adigrupo.com tr.freeimages.com

INSTAGRAM CLİCK

Yazar Hakkında

Yorum Yap