Çalınan instagram Hesabını Geri Almak

Çalınan instagram Hesabını Geri Almak

3

Sosyal medya kullanıcıları için sorun oluşturan hesabın çalınması özellikle takipçi sayısı fazla olan hesaplar için önemlidir. Bu durumda çalınan instagram hesabını geri almak için yapılacak olan çalışmalar konusunda yeterli bilgiye sahip olunması gerekir.

Instagram’dan gelen bir mesaj olup olmadığını görmek için e-posta hesabınızı kontrol edin Instagram’dan e-posta adresinizin değiştiğini bildiren bir e-posta aldıysanız, mesajdaki bu değişikliği geri al seçeneğini kullanarak değişikliği geri alabilirsiniz. Başka bilgiler de değiştirildiyse (ör. şifreniz) ve e-posta adresinizi eskisiyle değiştiremiyorsanız, lütfen şikayet edin.

Hesabın size ait olduğunu doğrulamanıza yardımcı olmak için e-posta adresinize veya telefon numaranıza bir giriş bağlantısı göndermelerini isteyebilirsiniz.

Giriş bağlantısı istemek için:

  1. Giriş ekranında Giriş yapmayla ilgili yardım al (Android) veya Şifreni mi unuttun? (iOS) seçeneğine dokunun.
  2. Ardından, giriş bağlantısının gönderileceği e-posta adresinizi veya telefon numaranızı seçin ve İleri‘ye dokunun.
  3. Giriş bağlantısını aldıktan sonra, ekrandaki talimatları izleyin.

Hesabı şikayet edin seçeneğini kullanın Hesabınızı güvenlik koduyla geri alamıyorsanız, lütfen bize şikayet edin seçeneğine tıklayın.

Hesabınızın çalınması durumunda İnstagram’a başvuru yapmanız gerekmektedir. Bu şekilde yapacağınız başvuru işlemi ile günde en az 3-4 kez yapmanız daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Özellikle hesabını geri almak isteyenler bunun üzerinde durarak istedikleri sonucu kısa zamanda elde edebilirler.

İtirazlar sonucu hesabınız tekrar aktif olmadıysa eğer yaş doğrulama bağlantısını deneyebilirsiniz. Aşağıdaki linki açarak bilgilerinizi doldurun gönderin. https://help.instagram.com/contact/293397334168432

Artı olarak hesabınızın neden kapandığı önemli değil bu linkten istediğiniz konuda şikayet konusu açabilirsiniz dönüş yapıyorlar.

Çalınan instagram Hesabını Geri Almak
Çalınan instagram Hesabını Geri Almak

Sosyal Medya Hesaplarının Güvenliğini Sağlamak İçin Yapılması Gerekenler

İnstagram hesabınızın çalınmasını istemiyorsanız bu konuda dikkatli olmanız gerekir. Sosyal medya kullanıcıları bu durumda yapacakları işlemler ile hesaplarını daha güvence altına alabilirler. Bunun için yapmanız gerekenler;

  • Telefonunuzun güvenliğini sağlamak için antivirüs programı yüklemeniz gerekir.
  • Hesabınıza ulaşım için giriş yaptığınız sitelerde sertifika olmasına dikkat etmeniz önemlidir. Bu şekilde sorunsuz kullanım imkanına sahip olabilirsiniz.
  • Kendi telefonunuz dışında farklı yerlerden giriş yapmamanız da güvenliği sağlamanız konusunda etkili olmaktadır.

Önerilen Yazı
Bilgisayar Kaç Saattir Açık Nasıl Anlaşılır?

Instagram Hesabım Çalındı Ne Yapmam Gerekiyor?

Instagram kullanıcıları yaşadıkları sorun karşısında çalınan instagram hesabını geri almak için daha detaylı bir çalışma yapabilirler. Özellikle İnstagram’a durumu bildirmeniz gerektiğinden geç kalmadan devamlı olarak mesaj göndermeniz daha hızlı sonuç almanızı sağlar.

Sosyal medyada özellikle yoğun takipçi sayısına sahip olan hesapların hacker tarafından çalınması halinde yaşanabilecek sorunlara karşı önlem alınması gerekir. Bu sayede daha fazla yaşanabilecek durumlar ve riskler karşısında önlem alabilirsiniz. Hesabınızın çalınması hesabınızda bulunan kişiler ile kolayca iletişime geçilmesine ve bu konuda istenildiği şekilde mesaj gönderilmesine ve bilgi alınmasına neden olabilir.

Çalınan İnstagram Hesabı Geri Alınabilir mi?

Sosyal medya kullanıcılarının sık yaşayabileceği sorunlar arasında özellikle hesapların çalınması sorunu yer almaktadır. Bu durumda sorunu yaşayan kişiler güvenlik açısından daha dikkatli olmaları gerekir.

Bu durumda çalınan instagram hesabını geri almak isteyenler telefonlarının güvenliğini sağlayarak ardından da instagram hesabından bildirim yaparak çalındığını yetkililere ulaştırabilirler. Bu sayede ısrarcı olmanız halinde kısa sürede geri dönüş elde ederek sorundan kurtulabilirsiniz.

INSTAGRAM CLİCK

Yazar Hakkında

https://fosforludusunceler.com/

Yorum Yap

Yorumlar (3)

  1. Merhaba benim hesabım çalındı. Ve kaydolduğum numara değiştirilmiş nasıl geri alabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir