Selülit Oluşumunu Önleme

Selülit Oluşumunu Önleme

1
2

Selülit için Uygulamalar

Selülit Oluşumunu Önleme Selüliti tedavi etmeye çalışan bütün profesyoneller bir nokta üzerine anlaşmaktadırlar: Selülit devamlı tedavi ve sürekliliği gerektiren kronik bir sorundur. O bir gün ilgi gösterilip ertesi gün ilgi gösterilmeyecek bir durum değildir. Engelleyici veya tedavi edici uygulamaları terkettiğinizde, selülit tekrar yoğunlaşmaya başlayacaktır. Selüliti doğru olarak tedavi etmek için hangi yöntemi seçerseniz seçin, onu günlük uygulamalarınızın bir parçası haline getirmelisiniz.

Aşağıdaki uygulama önerileri diyet ve egzersiz programlarını’ içermektedir. Bunlar motive olmuş ve istekli kişilerde gerçekten işe yararlar. Düzgün, sıkı, sağlam bir cilde sahip olmak için çabalarınızda sebatkar olmalısınız. Selülit sizin yeni yaşam tarzı alışkanlıklarınıza olumlu olarak tepki gösterecektir, ama uzun bir işlemi gerektirebilir. Unutmayın içinde bulunduğunuz biçime bir gecede girmediniz yağ ve seliülitin kaybolması zaman alacaktır.

Selülit Oluşumunu Önleme
Selülit Oluşumunu Önleme

Lütfen dikkat, eğer kilo fazlalığınız varsa, yeni bir diyet ve egzersiz programına başlayacağınız konusundaki niyetinizi doktorunuza haber vermeyi ihmal etmeyin.

Aerobik ile ağırlık kaldırma:

Bu tip egzersiz aerobik ile güçlenme ve kas yapıcı ağırlıkların kalp ve dolaşım sistemi üzerindeki faydalarını birleştirir. Sizi gerçekten terletir ve baldır ve kabalardaki yağı tereyağındaki bıçak gibi oyup alır. Bu tip egzersizler ile devam ettiğimde, genellikle 10 gün içinde sonuç almaya başlarım. Maalesef, pek az çalışma kaseti bu tür egzersiz karışımlarını sunar. Yerel jimnastik salonunuza sınıf açıp açmadıklarını sorun.

Yoga:

Eğer hiç güç yogası sınıfına katılmadıysanız, yoganın zorlu egzersizleri yapamayan kişiler için olduğunu düşünebilirsiniz. Bu önerme gerçekten çok da uzak sayılmaz. Yoga uygulamaları direnç için kendi vücut ağırlığınızı kullandığınız kas ve eklemlerinizi güçlendirmek için oluşturulan bir takım vücut konumlarından meydana gelir. Bir konum aldığınızda, kaslarınızı izometrik (hareketsiz) olarak çalıştırıyorsunuz. Yogayı beni daha zayıf, daha kıvrak görünümlü yaparak kaslarımı daha gergin ve esnek yaptığını gözlüyorum. Denge, uyum ve güç kazandırır ve harika stres gidericidir de.

Önerilen Yazı
Sesin Tedavi Edici Kullanımı

Kuru fırçalama:

Bu cilt gerginliğini, dolaşımı, lenf akımını ve kuru deriyi dökmek için harika bir tekniktir.
Diyet: Beyaz un, şeker ve şeker yerine kullanılanlar, cips, pasta, şekerlemeler, krakerler, patlamış mısır ve kızartmaları da içeren saflaştırılmış ve basit karbonhidratların tüketimini azaltın. Benzeri nişastalı, şekerli gıdalar en düşük seviyeli besinsel değeri oluştururlar ve eğer aşırı tüketilecek olurlarsa kilo alımı ve su tutulmasına neden olurlar.

Selülit Oluşumunu Önleme
Fotoğraf: cottonbro adlı kişinin Pexels’daki fotoğrafı
INSTAGRAM CLİCK

Yazar Hakkında

https://fosforludusunceler.com/

Yorum Yap

Yorumlar (2)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir