5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi

5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi

0

5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi Daha genç görünmek için kullanılan bu maske, cilt temizlendikten sonra uygulanmalıdır. Cildinizi makyaj ve kirden arındırdıktan sonra sizlere vereceğimiz maya maskesini hazırlayabilir ve kullanabilirsiniz. Maskeyi kullanmadan önce cildinizi temizlemek için su ve limon karışımı ile cildinizi silebilirsiniz.

5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi

5 Yaş Gençleştiren Maya Maskesi

1 çay kaşığı limon suyu

1 adet yaş maya

Su

Buz

Suyla yaş mayayı karıştırıp krem kıvamına gelene kadar eritin. Elde etmiş olduğunuz mayayı göz çevresi ve ağız çevresine fazla yaklaşmadan yüzünüze sürün. Mayayı cildinize iyice yedirdikten sonra yüzünüzü tülbent yada gazlı bez ile örtün. Ardından sıcak suya batırılmış havluyu yüzünüze örtün ancak ağzınızı açık bırakın.

Havlu ılıdığında tekrardan suya batırıp örtün ve 5 kere bunu tekrarlayın. Uygulamanın sonunda cildinizi soğuk ile yıkayıp maskeden arındırın. Maske işlemi sona erdikten sonra 1 adet kalıp buzu elinize alıp dairesel hareketlerle yüzünüze ve boyun bölgenize buz ile masaj yapın. Daha sonra cildinize kreminizle masaj yaparak yedirin. 5 yaş gençleştiren maske tarifini ayda 1 kere tekrarlayabilirsiniz. Cildinizi gergin ve pürüzsüz hale getirecektir.

Fotoğraf: produto.mercadolivre.com.br
INSTAGRAM CLİCK
Pinterest: www.pinterest.com/fosforluhanim

Yazar Hakkında

https://fosforludusunceler.com/

Yorum Yap